Referencer

Sofie Amalie Klougart

Photo Editor-in-chief at Morgenbladet

I have worked together with Katrine Sekjær on several assignments for newspapers and magazines and it has alwaysbeen a pleasure. Katrine is enjoyable to work with and it’s thrillingto read her articles. I give her my best of recommendations.

 


 

Sune de Souza Schmidt-Madsen

Redaktionschef / Editor-in-Chief

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S 

(…) Det er ikke alle forfattere, der kan levere lige så punktligt og præcist – det er en kreativ branche, men Katrine formåede at forene kreativ skrivekunst og punktlighed, hvilket er en stor force.

Det var en fornøjelse at arbejde sammen, ikke kun omkring udviklingen af teksten, men også det efterfølgende forløb med markedsføring og pressehåndtering.

Jeg giver Katrine Sekjær mine varmeste anbefalinger.

 


 

Ib Keld Jensen
partner at newspaper database Outside24.dk delievering printed newspapers online and realtime.

Af de over 300 journaliststuderende jeg har undervist over årene har enkelte skilt sig ud som særligt velskrivende, og på en liste med de fem bedste skribenter ville Katrine være i blandt. At hun desuden har noget på hjerte og både kan holde en deadline og forholde sig kritisk, gør, sammen med den omstændighed at hun er behagelig at omgås, at jeg giver hende mine bedste anbefalinger.

12. november 2015: Ib Keld Jensen underviste Katrine hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 2014.

 


 

Sara Mahler

Journalist, redaktionssekretær og redaktør at I FORM (Bonnier Publications)

Katrine er tilknyttet magasinet I FORM som freelance-journalist, og hun er nem og tilgængelig at arbejde sammen med. Hun tager sine opgaver seriøst, overholder deadlines og er god at spille bold op ad. Hun har en humoristisk pen med dybde, og særligt i den type artikler, hvor hun bruger sig selv som motor, skriver hun med engagement og selvironi, så man glider fornøjet gennem teksten. Hun er desuden god til at løse de lidt skæve artikel-ideer.

18. november 2015: Sara Mahler er redaktør på IForm, magasin, Bonnier Publications.

 


 

Thomas Knuth-Winterfeldt

Skuespiller

Jeg har i flere omgange haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Katrine. Både i længere og kortere perioder.
Jeg kender hende som en yderst dygtig og professionel formidler såvel mundtligt som skriftligt, og hun har evnen til at fange og fastholde sit publikum.
Tonen I hendes dramatik og journalistik er ligefrem og moderne men kan også være dybt poetisk og gribe en om hjertet ved første møde.
Katrine er som hun skriver. Man mærker hende i hendes tekst. Hun er et ærligt, venligt og givende menneske at være sammen med og altid engageret og til stede i hvad hun foretager sig.
Hendes historier er originale og fagligt velfunderede.
Mødet med Katrine har for mig været dybt inspirerende og
jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Seneste indlæg

Kategorier

Kat Sekjær Skrevet af: